Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την επιχείρησή μας προς την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier, αυθημερόν ή σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Η ταχυμεταφορική παραδίδει εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (αναλόγως τον προορισμό) από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ Courier: Αυτή την περίοδο, λόγω της αυξημένης κίνησης των ταχυμεταφορών, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων Covid-19, οι παραδόσεις θα γίνονται σε 1 ως 5 εργάσιμες ημέρες. Παρακαλούμε να είστε σε ετοιμότητα, διότι αν δε σας βρουν εύκολα, η παράδοση αναβάλλεται για ακόμη 1 εβδομάδα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης, μερικής ή ολικής καταστροφής των εμπορευμάτων κατά την μεταφορά, ευθύνη φέρουν οι μεταφορικές εταιρείες.

Το κόστος αποστολής είναι €3.00 ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων, για αποστολές εσωτερικού.

Το κόστος αντικαταβολής εντός Ελλάδας είναι €2.00.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €29.00, για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Αποστολές στην Κύπρο: Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 20,00€ ανά παραγγελία ως 2Kg, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Αποστολές εξωτερικού: Για να ενημερωθείτε για τη χρέωση αποστολών σε άλλες χώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.  Σας ενημερώνουμε ότι κατά την άφιξη του πακέτου στην χώρα σας ενδέχεται να σας ζητηθεί η πληρωμή εγχώριων δασμών, φόρων ή/και τελωνειακές χρεώσεις όπως αξιολογείται από την νομοθεσία του εκάστοτε κράτους. Παρακαλούμε όπως γνωρίζετε ότι δεν έχουμε σχέση ούτε μπορούμε να ελέγξουμε αυτές τις χρεώσεις οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.